Nieuws

Pagina: [1] 
Heitje voor Karweitje 2.0
Woensdag 02 december 2009
Beste Young Think Tank leden,

Woensdag 28 oktober was er weer een YTT bijeenkomst, deze keer georganiseerd door Ron en Fraukje. Voor deze avond hadden zij een battle voor de leden in
petto: 'Hoe stimuleer je een ondernemende houding bij jongeren tot 16 jaar?'. Deze battle kwam van het Innovatie Platform die de vraag had voorgelegd op www.battleofconcepts.nl. Het idee van de avond was om samen tot een concept te komen en deze vervolgens in te sturen naar battleofconcepts.

Aan de hand van enkele richtlijnen en vragen brainstormden de aanwezigen gezamenlijk over een goed concept. Aan het eind van de avond was het enthousiasme over dit verse concept echter zo groot dat besloten is het concept niet in te sturen naar battleofconcepts.nl. In plaats daarvan wordt dit concept met een kleine club YTT-ers uitgewerkt om het vervolgens natuurlijk uit te voeren... Bij deze is er dus een nieuw YTT project geboren!

De vraag is natuurlijk: Wie van jullie doet ermee?
Wil je meedoen, geef je dan op bij Ron (ronxjansen [at] gmail [dot] com) en Fraukje (fraukjebaumann [at] gmail [dot] com) vóór woensdag 9 december.

Zij sturen binnenkort een uitnodiging naar de gegadigden voor een tweede Heitje voor Karweitje 2.0 bijeenkomst.
Nieuws in het Nieuwe jaar
Dinsdag 13 januari 2009

Er is veel nieuwe aanwas bij de Young Think Tank en deze leeft dan ook als nooit tevoren. Diverse plannen en ideëen over onderwijs en ondernemerschap houden ons bezig.

Ook staan we altijd open voor nieuwe plannen en nieuwe leden.

Informatie via Veerle@youngthinktank.nl of 020 4301527Opstarten
Donderdag 19 juni 2008

Momenteel zijn we bezig met het opstarten van enkele projecten, waaronder 'Meldpunt Onnodige Regelgeving' en 'Het Nieuwe Werken'.

Voor 'Het Nieuwe Werken' zijn we op zoek naar een adoptiebedrijf waar we onderzoek kunnen doen naar dit nieuwe fenomeen. Mocht je een tip hebben voor een bedrijf, laat het ons dan weten via veerle@youngthinktank.nl.

Zodra er meer nieuws is over de projecten, laten we het weten!

 

AGENDA