Actuele projectenYoung ThinkTank adviseert Nederlands Philharmonisch Orkest Young ThinkTank adviseert Nederlands Philharmonisch Orkest
Wie vandaag de dag een bezoek brengt aan een concertgebouw, komt tot een positieve conclusie: klassieke muziek is springlevend! De zalen zit goed vol, maar het meerendeel van de gasten is minimaal van middelbare leeftijd. Het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPhO), met 130 musici in vaste dienst de grootste orkestorganisatie ..
 
02-06-2009


Young Think Tank adviseert 1procentclub.nl Young Think Tank adviseert 1procentclub.nl
Young Think Tank zet ook 1% in tegen armoede en ondersteunt de 1%CLUB door kennis en tijd beschikbaar te stellen. De 1%CLUB is een initiatief dat armoede op een vernieuwende manier wil aanpakken en de Young Think Tank doet hier graag aan mee! Donderdag verzamelde een Young Think Tank- delegatie zich bij de 1%CLUB om een brainstorm te houden over..
 
02-06-2009


Meldpunt onnodige regelgeving
Als ondernemend persoon of misschien zelfs als ondernemer merk je regelmatig dat regelgeving jouw uiteindelijke doel dwarsboomt. De stortvloed aan regelgeving en administratieve lasten (verplichte informatievoorziening) is de laatste jaren explosief toegenomen. Een aantal voorbeelden die je misschien herkent: - Zo moet een arts bijvoorbe..
 
21-04-2008


Taskforce Herintreders Taskforce Herintreders
Herintreders via reintegratietrajecten klagen steen en been, bedrijven worden niet op maat bediend, het UWV kan niet adequaat handelen: de herintreders, het bedrijfsleven en de samenleving zijn gezamenlijk gedupeerden. Middels het oprichten van een klankbordgroep en Taskforce kunnen deze mensen betrokken worden bij de verschillende processen..
 
21-04-2008
 

AGENDA